Treballant per la Igualtat

Les regidories d'Igualtat i les alcaldesses dels 14 pobles del partit judicial de Sueca es reuniren amb el Magistrat, Jose Luís Mendoza i el Responsable de víctimes de gènere de Sueca, Agustí Sapinya, a la localitat de Favara el dimecres 30 de novembre.

El primer punt tractat a la reunió ha estat la valoració, molt positiva, de totes les actuacions realitzades al llarg del mes de novembre contra la violència de gènere a tots els pobles del partit judicial. Açò ha determinat la decisió de continuar amb la conscienciació i el treball, no només durant este curt període, sinó al llarg de tot l'any.

Amb aquest objectiu, s'han aprovat unes determinades accions que des dels 14 pobles, i de forma conjunta, es portaran endavant. Destaquen l'ajuda a la víctima, previ el seu consentiment exprés, des dels serveis socials municipals, l'encontre amb agents implicats de la policia local i amb professionals de l'àmbit sanitari amb la finalitat d'aconseguir una major protecció i conscienciació.

Així mateix, les regidories d'Igualtat han pres el compromís de realitzar una exposició itinerant de quadres de l' associació amateur «Art de la Vall» amb el lema No és, no, un augment dels tallers d'autodefensa i l'elaboració d'un tríptic de protocol igual per als 14 membres del grup.

A més a més, han decidit, per unanimitat, anomenar el grup «Treballant per la Igualtat» perquè reflexa plenament l'objectiu de la seua constitució.

Per altra part, han demanat un encontre amb el responsable de la Conselleria d' Igualtat per conéixer els recursos humans i els econòmics que s' aportarà per a la ficada en marxa del Punt de Trobada Familiar a la localitat de Sueca, inexistent a hores d'ara.

Els membres de «Treballant per la Igualtat» tenen la ferma convicció que el treball, la constància i la voluntat poden aconseguir, si no eradicar la violència de gènere, sí sensibilitzar les persones perquè ajuden i recolzen les víctimes i a elles perquè denuncien, ja que estan convençuts que ni una més podria ser una realitat si tota la societat sumara esforços.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31