CONCURS FOTOGRÀFIC NADALENC
22/11/2018

BASES

 

El concurs fotogràfic nadalenc té com a objectius fomentar la participació i estimular la col·laboració ciutadana dins de l'àmbit juvenil així com millorar la comunicació i posicionament a les xarxes socials per a un millor difusió. El concurs vol propiciar la participació i intercanvi d'idees i fer protagonistes als joves, animant-los a participar de forma activa en les activitats que ells mateixos poden proposar.

Podran inscriure’s tots els joves dels pobles de la Ribera Baixa amb edats compresses entre 12 i 30 anys, ambdues inclusives.

El termini de participació: de l’1 de desembre al 7 de gener.

Els participants hauran de pujar a les seues xarxes socials una fotografia que represente que és l’esperit nadalenc per a ells, utilitzant els hastags #lamancomola i #concursnadalenc. Hauran de compartir-la a les xarxes socials Instagram o Facebook nombrant als perfils de la mancomunitat: (@mancomunitatrb).

Els participants que hagen complit tots els requisits rebran un missatge del jurat on se’ls informarà del procés i es demanarà les seues dades de contacte: nom i cognoms, número de telèfon, direcció de correu electrònic i residència.

 

El concurs, una vegada presentades les bases i els requisits del mateix, es desenvoluparà al llarg del mes de desembre i gener. El termini de participació s'obrirà de l’1 de desembre al 7 de gener. El concurs finalitzarà amb una cloenda amb berenar i lliurament de premis el 14 de gener. Els concursants han de se ser sabedors i acceptar que a l’hora de compartir la seua fotografia, aquesta està subjecta a exposar-se.

 

JURAT

El jurat estarà compost per l’equip de tècnics d'animació sociocultural i la tècnica del departament audiovisual de la Mancomunitat de la Ribera Baixa.

PREMIS

1er - 80 euros

2on- 60 euros

3er- 40 euros

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31