Penya Cicloturista Sucro

Tel: 962490149
penya cicloturista sucro - logo
 

La Junta de la Penya Cicloturista Sucro informa als Socis i simpatitzants , que un diumenge cada mes ( a excepció de gener i desembre per vacances i festes ), celebrarem el DIA DE LA PENYA  amb una eixida en bicicleta  programada a diverses localitats on esmorzarem tots junts i gaudirem d’ un matí agradable en bicicleta. Els itineraris per a tot l’any  2018 son els següents :

 

25 de febrer

EL FAR

8:00 h. Albalat – Sueca – Cullera – El Far – Cullera - Sueca- Albalat (esmorzar bar Toni a càrrec de la Penya)

25 de març

CATADAU

8:00 h.Albalat – Pardines – Molí de Sos – camí dels Algepsers – Carlet – redona de Catadau –Carlet - camí dels Algepsers - Molí de Sos  – Pardines - Albalat (esmorzar bar Casa de la Cultura).

29 d’abril

EL PERELLÓ

8:00 h. Albalat – Sueca – Cullera - 2n collao – Marenys - El Perelló –Muntanyeta dels Sants- Albalat . ( esmorzar bar Gasolinera)

29 de maig

TAVERNES DE VALLDIGNA

8:00 h. Albalat – Sueca – Cullera – Favara - redona 5 Hermanas - Cullera – Sueca - Albalat  (esmorzar en el bar de la Cooperativa)

24 de juny

TOUS

8:00 h. Albalat - Pardines - Molí de Sos - Alzira - Alberic - Tous - Alberic - Albalat (esmorzar bar Principi)

29 de juliol

LA BARRACA

8:00 h. Albalat – Pardines - Molí de Sos – Alzira - la Barraca – Alzira - Molí de Sos - Pardines - Albalat  (esmorzar bar Joana)

5 d'agost

DIA DEL SOCI / SIMPATITZANT

Com tots els anys començarem a les 8:00h amb una eixida al Far i esmorzar en el bar de la Cooperativa a càrrec de la Penya .

A migdia farem una paella en el poliesportiu municipal a càrrec de la Penya, per als socis i un acompanyant (a l'esmorzar i la paella estan convidats els socis que estiguen al corrent de la quota 2018)

30 de setembre

CATADAU

8:00 h. Albalat – Pardines – Molí de Sos - Carlet - redona Catadau – Carlet – Molí de Sos – Pardines – Albalat (esmorzar bar Principi)

28 d’octubre

TAVERNES DE VALLDIGNA

8:00 h. Albalat – Sueca - Cullera – Favara – redona 5 Hermanas – Favara – Cullera – Sueca –  Albalat (esmorzar bar Casa de la Cultura)

25 de novembre

EL PERELLÓ

8:00 h. Albalat - Sueca – Cullera – 2n collao - Marenys - el perelló - muntanyeta dels Sants -  - Albalat (esmorzar bar Toni)

 

Recordar a tots que en la Caixa Rural es pot ingressar la quota de 10 €  corresponent a 2018 en el compte de la Penya (nº 1144487327)